Medlemsevents

I 2019 blænder Handelsforeningen op for en række spændende medlemsevents for vores medlemmer og deres ansatte:

12/9 – ‘Vil du også med på den digitale rejse?’

Morgenmøde hos Cphbusiness, hvor der sættes spot på den digitale udvikling og dine muligheder for at få eksperthjælp i et forløb under EU-projektet: ‘Digital Ledelseskultur’, der skal hjælpe SMV-virksomheder med deres digitale omstillingsproces. Projektet er støttet af EU midler, og egenbetalingen til forløbet er derfor begrænset.

>>> SE INVITATIONEN HER

23/9 – ‘Kunsten at give verdens bedste kundeservice’

Send din medarbejdere afsted til et spændende event, hvor salg- og kundeserviceekspert Thomas Jarolic fortæller mere om, hvordan han byttede sig fra en hårnål til et Rolex-ur. Hvilke teknikker du kan bruge til at forbedre din kundeservice i morgen, og hvordan den rette kundekommunikation kan give loyale kunder, der kommer igen.

>>> SE VIDEO MED TRE POINTER FRA FOREDRAGET SAMT INVITATIONEN HER

5/11 –   ‘Tænk din virksomhed til succes’

Ønsker du at løfte virksomhedens resultater til nye højder – hvad enten det er mere salg, større arbejdsglæde, mere meningsfulde relationer, et sundere helbred eller en kombination af dem alle? Og sidder du med en følelse af, at du kan gøre det langt bedre, men at resultater ikke matcher jeres potentiale?

Kom til inspirerende medlemsmøde med Bering & Søgaard, der til daglig rådgiver ledere, selvstændige og iværksættere i, hvordan de får omsat viden og færdigheder til konkrete handlinger og bedre resultater.

>>> SE INVITATIONEN HER

14/11 – ‘Sådan giver du kunderne oplevelser ved at optimerer butiksarealet og dine udstillingsvinduer ‘

De fysiske butikker er i hård kamp med nethandlen, og det betyder, at vi skal gøre noget ekstra for at fastholde kunderne. Her er oplevelsen, som kunden får, når de kommer ind i din butik, altafgørende for både at skabe et salg, men også for at skabe loyale kunder, der kommer igen. På denne workshop lærer du at optimere butikken og dine udstillingsvinduer, så du giver kunderne en god oplevelse ved at komme i din butik.

Invitationen kommer snart

Tilmelding

Ønsker du at tilmelde dig en af ovenstående arrangementer, så kan du sende en mail til information@lyngbyhandel.dk med navnet på arrangementet i emnelinjen.