Vinderen af årets flotteste julevindue 2021

Det blev Magasin, der løb med sejren, i Handelsforeningens konkurrence, om at kåre årets flotteste julevindue.

”Vinduerne er så super smukke, elegante og meget inspirerende. De evner hvert år at skabe de vildeste julevinduer, som gang på gang skaber blikfang. Og i år er ingen undtagelse! Wow herfra!”

”God historiefortælling, mange smukke ting at kigge på og meget inspirerende”

”Det er så hyggeligt og smukt på samme tid, så man har lyst til at bo derinde”.

Sådan lød nogle af de mange kommentarer, som Magasin har fået med på vejen.

”Vi er meget stolte af blive kåret til Årets Flotteste Julevindue” af kunderne, udtaler Pernille Hartmann, der er visuel retail og inspiration manager i Magasin. ”Det er også dejligt at høre, at kunderne har fanget historien i vinduerne, for de er bygget op i hotelstemning. Vi fejrer Magasins fortid og husker historier fra det luksushotel som vores bygning på Kongens Nytorv har været engang. Et sted folk ser frem til at rejse til, og som føles som hjem. Dekadent, romantisk og hyggeligt. Det traditionelle der møder det moderne”. Den føles vi give kunderne hver dag, men til jul, vil vi gøre det helt særligt for dem.

Inspiration og magi
Inspiration og magi er nogle af de kommentarer, der går igen i forhold til Magasins julevinduer – og det er netop også nogle af tankerne bag dekorationerne, fortæller Pernille Hartmann.

”Ud over vores egen historie, som vi er meget inspirere af, har vi lad os inspirere af filmen, THE GRAND BUDAPEST HOTEL. Det magiske og mystiske univers. Vi har sikkert masser af inspiration til juleønsker og gaver, som øjet kan gå på oplevelser i.”

Magasin blev årets vinder. Men også flere af byens andre julevinduer fik mange stemmer med på vejen. Cornelius K Optik, der har vundet to år i træk, fik en 2. plads, mens årets 3. plads gik til Røde Kors skarpt forfulgt af Noa Noa. Men også butikker som Illums Bolighus og Blaesild & Ring høstede flere stemmer.

Der er stadig tid til at nyde ”Årets Flotteste Julevindue”. Så kig forbi Magasin –  men kig også forbi byens mange andre flotte julevinduer på vejen og kom i ægte julestemning.

Vinderen af lodtrækningen om et gavekort er også kåret og har fået direkte besked.

Close Menu