Update vedr. Liv i Lyngby

Lige PT ved vi ikke, hvad der kommer til at ske i forhold til dette års Liv i Lyngby. Vi håber på at kunne afholde den årlige byfest, men det vil i så fald blive under andre former end normalt.

Vi afventer næste udmelding fra Statsministeriet i forhold til, hvad der vil blive tilladt indenfor Sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Så hold øje med siden for opdateringer.

———————————————————————————————————————-

Liv i Lyngby 2020

I år bliver årets årlige byfest, Liv i Lyngby, afholdt den 5. september, hvor der igen vil være liv og glade dage i gader og stræder. Vi går snart i gang med at planlægge det endelig program, så hold øje her på siden eller på begivenheden på Visitlyngby.dk eller Visit Lyngby på Facebook.

Liv i Lyngby 2019

Den 7. september fra 10.00 -17.00 var der Liv i Lyngby. Det var en dag med over 80 aktiviteter på programmet spredt ud over gader og stræder. På Rådhustorvet var der Street Food Market og live musik, på Klampenborgvej var der biludstilling, pop-up koncerter og underholdning fra Lyngby Storcenter, på Kulturtorvet var der børnemekka med kæmpende orker og trolde, springbaner, videnskabelige forsøg, sushiskole og meget meget mere. Det hele blev understøttet af et utroligt flot septembervejr, der gav de bedste betingelser for arrangementet.

En stor tak fra bestyrelsen til alle deltagere – erhvervsdrivende som gæster.