Liv i Lyngby 2024

Liv i Lyngby er stadigvæk under planlægning, men ligesom andre år foregår arrangementet altid den første weekend i september – i år bliver det fredag d. 6+7 september. Vi vil melde ud med mere info, når vi går i gang med planlægningen.

Vil du gerne deltage med en stand, eller vil du gerne holde dig opdateret med arrangementer i byen, herunder Liv i Lyngby, så tilmeld dig citykoordinator Line Barklunds nyhedsbrev. Det kan du gøre ved at sende en mail til info@visitlyngby.dk med navn og e-mailadresse.

Herunder kan du læse mere om tidligere års Liv i Lyngby.

Liv i Lyngby 2022

Liv i Lyngby 2022 bliver i år afholdt den 2-3. september. I år vil byfesten igen strække sig over to dage.

Fredagen den 2. sep. kl. 12-22 – i år også med afspærring af Lyngby Hovedgade

Fredagen vil have et fokus på et voksent publikum med musik i byen og opfordring til at benytte byens spisesteder og caféer. Bandet ”Peter og de andre kopier” afslutter aftenen og giver en stor koncert i Kanalvejsparken bag Lyngby Storcenter kl. 20.Lyngby Hovedgade vil være afspærret fra kl. ca. 12, og det vil derfor være muligt også at få en stand på Hovedgaden om fredagen i år.

Vi håber, at alle butikker vil holde åbent til kl. 20.00 om fredagen, og vi beder jer derfor om at komme med en forhåbentlig positiv tilbagemelding til Handelsforeningen omkring dette senest d. 14. juli.  Skriv en mail til info@visitlyngby.dk – så vi ved hvilke butikker, vi skal omtale i den forbindelse.

Vi vil gerne skabe en god stemning i byen om fredagen og håber derfor på, at I vil holde længe åbent og være med til at skabe liv i byen.

Lørdag den 3. sep. kl. 10-18

Lørdagen er den mere traditionelle del af ”Liv i Lyngby”, der viser de mange forskellige sider af byen, og hvor både handelslivet, kommunen, foreninger, kulturinstitutioner med flere er repræsenteret på dagen. Her vil byen, ligesom om fredagen, blive afspærret fra Hovedgaden fra rundkørslen ved kirken til Nørgaardsvej, Toftebæksvej til lige forbi Brdr. Price samt en del af Klampenborgvej – og der vil være boder ude på gader og stræder og forskellige aktiviteter for både børn og voksne igennem dagen.

Vi regner med et brag af en fest begge dage – følg med i, hvad der sker på dagen >>HER

Har du lyst til at deltage i Liv i Lyngby 2022 ved at have en stadeplads i Hovedgaden fredag, lørdag eller begge dage, så kontakt info@visitlyngby.dk for mere info og priser.

Og læs og se mere om sidste års fest i tekst og videoen fra sidste år herunder:

 

Liv i Lyngby 2021

Der var tradition og fornyelse til årets Liv i Lyngby. Som noget nyt var byfesten udvidet til to dage, hvor fredagen bød på bl.a. musik på gader og stræder, en smagsrute gennem byen og ”late night shopping”

Lørdagen var den mere traditionelle del af Liv i Lyngby med boder i Hovedgaden højt humør og underholdning og i år også med deltagelse af flere politiske partier.

Kanalvejsparken

Et nyt tiltag var også, at Kanalvejsparken blev taget i brug i år. Her kunne man lytte til forskellige musikalske indslag på pavillon-scenen, se de lokale danseskoler optræde, deltage i Hola Hop workshop, opleve DTU i aktion i deres spektakulære Science Show og meget mere – og stille sulten og tørsten i forskellige Street Foodboder.

Biludstilling og børneunderholdning

Traditioner tro kunne man opleve den årlig tilbagevendende biludstilling og Johannes Fogs Plads bag Magasin og Kinopalæet var i dagens anledning omdannet til et børnekulturtorv med aktiviteter fra Opfinderskolen, Frilandsmuseet, DTU og Eventyrridderne.

Der var noget for alle og en hver smag, og stemningen var i top til årets Liv i Lyngby, der atter var tilbage efter Coronanedlukningen og kunne fremvise noget af alt det, Kgs. Lyngby har at byde på fra forskellige vinkler.

Liv i Lyngby 2019

Den 7. september fra 10.00 -17.00 var der Liv i Lyngby. Det var en dag med over 80 aktiviteter på programmet spredt ud over gader og stræder. På Rådhustorvet var der Street Food Market og live musik, på Klampenborgvej var der biludstilling, pop-up koncerter og underholdning fra Lyngby Storcenter, på Kulturtorvet var der børnemekka med kæmpende orker og trolde, springbaner, videnskabelige forsøg, sushiskole og meget meget mere. Det hele blev understøttet af et utroligt flot septembervejr, der gav de bedste betingelser for arrangementet.

En stor tak fra bestyrelsen til alle deltagere – erhvervsdrivende som gæster.

Close Menu