Kære borgere, butikker og aktører i byen

Det er desværre ikke muligt at afholde et traditionelt ”Liv i Lyngby” med flere tusinde besøgende i år. Handelsforeningen har arbejdet med et alternativt koncept i et meget mindre målestok, der skulle strække sig over to dage. Men med den seneste udvikling, i forhold til COVID-19 situationen, er det blevet besluttet, at det ikke vil være forsvarligt at gennemføre det alternative koncept heller.  

Hen over sommeren har der været masser af aktivitet i byen under titlen ”Kgs. Lyngby – din sommerby”. Her har man kunne opleve alt fra ”Musik i bevægelse” til en rullende gallerivæg og historisk skattejagt for børn. Det er Handelsforeningen, der i samarbejde med Lyngby-Taarbæk Kommune, har stået bag alle aktiviteterne, og der forsøges nu at skabe lignende tiltag henover efteråret.

Så selv om der i år ikke bliver en traditionelt ”Liv i Lyngby” byfest, så vil der altså stadig være ”Liv i Lyngby” men med aktiviteter, der sikkerheds- og volumenmæssigt kan overholde myndighedernes retningslinjer.

Liv i Lyngby 2020 – AFLYST

I år bliver årets årlige byfest, Liv i Lyngby, afholdt den 5. september, hvor der igen vil være liv og glade dage i gader og stræder. Vi går snart i gang med at planlægge det endelig program, så hold øje her på siden eller på begivenheden på Visitlyngby.dk eller Visit Lyngby på Facebook.

Liv i Lyngby 2019

Den 7. september fra 10.00 -17.00 var der Liv i Lyngby. Det var en dag med over 80 aktiviteter på programmet spredt ud over gader og stræder. På Rådhustorvet var der Street Food Market og live musik, på Klampenborgvej var der biludstilling, pop-up koncerter og underholdning fra Lyngby Storcenter, på Kulturtorvet var der børnemekka med kæmpende orker og trolde, springbaner, videnskabelige forsøg, sushiskole og meget meget mere. Det hele blev understøttet af et utroligt flot septembervejr, der gav de bedste betingelser for arrangementet.

En stor tak fra bestyrelsen til alle deltagere – erhvervsdrivende som gæster.