Juletræstænding den 16. november

 

Julen er fuld af traditioner. Det er juletræstændingen i Kgs. Lyngby den 16. november også. Som en kær tradition vil julemanden derfor starte optoget gennem byen i sin fine røde veteranbrandbil med kurs mod Torvet. Vedbæk Garden fører an, og spejderne i Kgs. Lyngby sørger for et stemningsfuldt fakkeloptog.  Ruten starter på Gyldendalsvej 3 og går gennem Lyngby Hovedgade, Klampenborgvej, Jernbanevej, Jern­banepladsen og slutter på Lyngby Torv. Her vil borgmester Sofia Osmani tænde byens flotte juletræ godt hjulpet af julemanden og hans søn Julius, der vil sørge for skæg og julesange undervejs.

Spejderne stryger julestemning ud over Torvet med salg af æbleskiver og Gløgg, mens Magasin deler 1000 gratis godteposer ud til børnene

Bliv sponsor på ‘Det store julemandsløb’

Inden optoget og juletræstændingen er der mulighed for at løbe julestemningen i gang til ”Det store julemandsløb”, der er et velgørenhedsløb arrangeret af Dyrehavens Rotaryklub. Til velgørenhedsløbet kan I som virksomhed blive sponsor på løbet og derigennem støtte den gode sag.

Læs mere på www.detstorejulemandsløb.dk/bliv-sponsor/