Juletræstænding 18. november 2023

Lørdag den 18. nov. kommer julen til Kgs. Lyngby med musik, optog gennem byen og juletræstændingen med borgmesteren , julemanden og i år også med Bakkens Pjerrot.

Det er Handelsforeningen, der i samarbejde med Lyngby-Taarbæk Kommune, sørger for en hyggelig start på julen i byen (Se programmet med tidspunkter nedenfor)

Julen er fuld af traditioner, og dem skal man holde fast i, og i år er ingen udtagelse. Men i år er der også fornyelse på programmet. Bakkens Pjerrot er med og deltager både i optog og til selve juletræstændingen, så der er ekstra meget at glæde sig til.  Så kom og deltag i den traditionelle juletræstænding i Kgs. Lyngby med stemningsfuldt optog gennem byen, julemanden, Pjerrot, julemusik, gløgg og æbleskiver og et stort juletræ på Johannes Fogs Plads bag Magasin og Kinopalæet.

Vedbæk Garden fører an kl. 15, hvor optoget starter fra Gyldendalsvej og går op gennem Lyngby Hovedgade, hvor julemanden og Pjerrot kører stadsmæssigt i den flotte gamle røde veteranbrandbil mod juletrætet på Johannes Fogs Plads.

Træet tændes

Når optoget når Johannes Fogs Plads omkring kl. 15.45, vil Pjerrot underholde, inden han, borgmester Sofia Osmani og julemanden kl. 16.00 tænder juletræet og julebelysningen og sørger for, at julen kommer til Kgs. Lyngby.

Spejderne for Lyngby-gruppen på Engelsborgvej sørger for ekstra julestemning ved salg af gløgg og æbleskiver.

Kom og vær med til at fejre julens indtog i Kgs. Lyngby.

Hold øje med siden for opdateringer og evt. ændringer.

Program

Kl. 15.00: Juleoptog gennem byen med Vedbæk Garden (start ved Gyldendalsvej og så op af Lyngby Hovedgade til rundkørslen) 

Kl. ca. 15.45: Juleoptoget ankommer til Johannes Fog Plads – underholdning med Pjerrot 

KL. ca. 16.00: Juletræet tændes af borgmesteren, Pjerrot og julemanden på Johannes Fogs Plads 

KL. ca. 16.15: Magasin deler julegodter ud til børnene

 

Close Menu