Lyngbykortet er et nyt initiativ fra Handelsforeningen Kongens Lyngby, hvor alt overskuddet går til at tjene penge til aktiviteter i Kongens Lyngby.

Lyngbykortet er et postkort med motiver fra Kongens Lyngby og omegn. Motiverne er taget af lokale borgere og amatørfotografer med tilknytning til kommunen og viser et udsnit af smukke steder og vartegn i og omkring Kgs. Lyngby. Alle motiverne er indsendt i forbindelse med, at Handelsforeningen sidste år afholdte en fotokonkurrence, hvor borgere kunne sende deres bedste vinterfotografier ind. I år er fem af disse motiver blevet til flotte postkort, som sælges i pakker med fem postkort for 45 kr. i udvalgte butikker i udvalgte butikker (se forhandlerliste nedenfor).Lyngbykortet sælges i butikkerne fra 18. nov. 2023 – 1. marts 2024.

POSTKORTENE SÆLGES FYSISK HER:

LYNGBY HOVEDGADE

JERNBANEGADE

LYNGBY TORV

ULRIKKENBORG PLADS

BREDE

  • Brede Høker – I.C. Modewegs Vej 40, 2800 Kongens Lyngby

HJORTEKÆR

  • Höjris – Bjælkevangen 61, 2800 Kongens Lyngby

MOTIVERNE PÅ ÅRETS LYNGBYKORT

De dygtige fotografer bag motiverne har givet lov til, at Handelsforeningen må bruge deres motiver til postkortene. Vi sender derfor en stor tak til:

Anna-Sofie Kluge og hendes fotografi af Sorgenfri Slot

Christian Martin Surland og hans fotografi fra Dyrehaven

Maybritt Laisbo og hendes fotografi af den Røde Port ved Fortunen

Niels Mejlhede og hendes fotografi af Lyngby Mølle

Tim Kehoe og hans fotografi af Frederiksdal og Mølleåen

Lyngbykortet er et initiativ fra Handelsforeningen Kongens Lyngby, hvor overskuddet fra salget går til at skabe liv og aktiviteter i byen til glæde for handelslivet, kunder og besøgende i byen.

Kunne du tænke dig at sælge Lyngbykortet? Så kontakt Handelsforeningens Sekretariat på information@lyngbyhandel.dk.

Close Menu