Handelsforeningen holdt årsmøde og fik ny formand

Den 21.april afholdt Handelsforeningen Kongens Lyngby deres årsmøde og generalforsamling. Her gik formand Michael Dupont af og Carsten Bak Sørensen blev ny formand.

Både medlemmer og borgermedlemmer af Handelsforeningen, butikker og erhvervsliv var mødt op til foreningens årsmøde, der i år blev afholdt på Hotel Scandic Eremitage. Således var næsten 100 af byens aktører samlet til middag og efterfølgende oplæg.

Borgmesteren takkede den afgående formand

Borgmester Sofia Osmani var mødt op og takkede den afgående formand for Handelsforeningen Michael Dupont, der gik af som formand efter eget valg, da han hos Magasin har overtaget ansvaret for forretningen på Kgs. Nytorv.

I sin tale fremhævede borgmesteren bl.a. Duponts store arrangement for byen og hans evner til at se hvad der er godt for hele byen samt hans sans for samarbejder på kryds og tværs. Med sine 25 års erfaring med detail i Kgs. Lyngby vil Michael Dupont dog fortsat være en del af bestyrelsen som næstformand i Handelsforeningen. På generalforsamlingen blev Carsten Bak Sørensen, fra Lyngby Bymidte, valgt som ny formand for en 2-årig periode. Carsten Bak Sørensen er tidligere næstformand for Handelsforeningen, så formand og næstformand bytter derved post. 

Kampvalg til bestyrelsesposter

Handelsforeningen har gennem de sidste år oplevet en stor medlemstilgang, hvilket også medførte, at der for første gang i Handelsforeningens historie var kampvalg til bestyrelsen. Der var fire kandidater til de tre pladser, der var på valg. Ved den efterfølgende konstituering af bestyrelsen, blev det dog besluttet, at den sidste kandidat fik en post som observatør og derved kan deltage i bestyrelsesmøder samt medvirke til den fortsatte positive udvikling af Kongens Lyngby.

Den nye formand og bestyrelsen er nu klar til at tage arbejdshandskerne på og fortsat arbejde for detailhandlen og sammenholdet i byen.

Bestyrelsmedlemmer:

Formand: Carsten Bak Sørensen (Lyngby Bymidte)

Næstformand: Michael Dupont (Magasin)

Andre Bestyrelsesmedlemmer:

  • Casper D. Von der Ahé (Centermanager Lyngby Storcenter)
  • Frode Jansson (Direktør Hotel Scandic Eremitage)
  • Jacob Jørgensen (Direktør Johannes Fog)
  • Jan Nordkvist (Ejer Helse- og Idrætsklinikken og repræsentant for Ulrikkenborg Plads)
  • Jette Bergdahl (Butiksejer Louis Nielsen) 
  • René Hartvig Hansen (Ejer Sunde Sko)
  • Thomas Damsholt (Advodan Lyngby)
  • Ulrik Jardorf (Ejer Jardex)

Observatør: Hanne-Mette Jespersen (Røde Kors Butik)

Close Menu